У Львові відкрився XVIII Міжнародний економічний форум

01.11.2018
У Львові відкрився XVIII Міжнародний економічний форум

Десятки спікерів, понад 400 компаній та тисячі відвідувачів зібралися сьогодні на «Арені Львів» на XVIII Міжнародний економічний форум.

Цьогорічний форум відбувається під назвою "Львівщина – хаб можливостей".

У відкритті форуму взяв участь голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. 

«Сьогодні тут зібралися ті, хто має власну економічну візію розвитку країни та Львівщини зокрема, бачить можливість реалізувати тут свій потенціал. Звідси і влучна назва форуму - Львівщина – хаб можливостей. Хочу додати, що 1 листопада ми також відзначаємо видатну дату в історії України – це створення ЗУНРу. Як і 100 років тому, виборюючи власну державу, так і зараз українці відстоюють свою незалежність та право жити у вільній країні. Зараз ми сильніші завдяки нашій непоборній армії і тому, що за нами стоїть весь цивілізований світ. Запрошую інвестувати у Львівщину, а учасникам форуму бажаю плідної роботи, конструктивних дискусій та налагодження ефективної співпраці», - зазначив Олександр Ганущин під час вітального слова.

 

Цього року на Форумі запланована участь вищого керівництва країни та міжнародних експертів, що представлятимуть ділові кола США, Канади, Польщі, Туреччини та країн арабського світу. Серед гостей та спікерів очікують послів Нідерландів, Об‘єднаних Арабських Еміратів, Японії. 

Основними темами, що будуть обговорюватися на цьогорічному форумі, стали «Нова промислова політика України – результат економічних реформ», «Монетарна політика – фінансова база індустріалізації», «Експортна стратегія Львівщини: нові можливості промислового зростання», «Високотехнологічні інвестиції – можливості та переваги Львівщини».

 

Окрім дискусійних та лекційних майданчиків, на Економічному форумі триватиме і виставка «Схід-Експо». Там презентуватимуть підприємства зі східної України.
Повна програма Міжнародного економічного форуму за посиланням. 

Як відомо, Міжнародний Економічний Форум – головна ділова подія Західного регіону України, котра вже 18 років поспіль збирає найвпливовіших людей зі сфер економіки, бізнесу, державного управління, міжнародних дипломатів та представників соціальної інфраструктури для обговорення та вирішення важливих питань економічного розвитку, державотворення, а також нетворкінгу та обміну досвідом.