Проекти місцевого розвитку профінансували з обласного бюджету на 87%

30.11.2018
Проекти місцевого розвитку профінансували з обласного бюджету на 87%

Станом на 26 листопада департаментом фінасів Львівської обласної державної адміністрації профінансовано Програму проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на суму 102 млн грн, що становить 87% від передбаченого.

Про це повідомили у відділі з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків Львівської обласної ради.

Так, із 1000 проектів, які реалізуються на Львівщині, понад 700 – уже завершено, інші 300 – на завершальному етапі.

Профільний відділ, провівши аналіз фінансування проектів по адміністративних одиницях, просить звернути увагу керівників Городоцького, Турківського, Жидачівського та Старосамбірського районів у питанні пришвидшення оформлення заявок на отримання коштів обласного бюджету. «Оскільки відповідно до помісячного розпису на грудень 2018 року окремих призначень ми не передбачали, тому дивно, що вищезгадані території не вибрали обласні кошти», - зазначають у відділі.

Принагідно нагадуємо, що з 3 грудня 2018 р. і до 31 січня.2019 триватиме прийом заявок на участь в Конкурсі проектів місцевого розвитку на 2019 рік, а профільний відділ обласної ради проводить відповідні навчання. Із графіком семінарів можна ознайомитися – тут.

Більше про Конкурс проектів місцевого розвитку на 2019 рік – тут.