Олександр Ганущин привітав учасників Форуму молодих політиків

27.01.2019
Олександр Ганущин привітав учасників Форуму молодих політиків

Упродовж 26 – 27 січня у сесійній залі Львівської обласної ради триває Форум молодих політиків – захід для молоді, яка має високу мотивацію до участі суспільно-політичному житті нашої країни. Привітати учасників форуму сьогодні, 27 січня, завітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Спочатку очільник облради розповів майбутнім політикам про розвиток місцевого самоврядування в Україні, зокрема на Львівщині. Крім того, Олександр Ганущин зупинився на викликах самоврядування, зокрема на оптимізації мережі бюджетних закладів, а також застеріг молодь від спокус, пов’язаних із земельно-бюджетними питаннями. «На непростому шляху політичної кар’єри бажаю вам якнайменше допускати помилок та бути стійкими до ймовірних викликів», - сказав голова обласної ради, звертаючись до учасників форуму.

50562839_2144693345591810_2358214925593083904_n

Варто зауважити, що форум складається із двох частин – у перший день роботи, 26 січня, молоді люди, які цікавляться політикою та політичними процесами, молоді члени діючих політичних партій взяли участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від чинних та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівнів.

Другий день, 27 січня, призначений для молоді та депутатів з ОТГ Львівської області, які отримають корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях.

Додамо, що дводенний форум організовано громадською організацією «Інститут Суспільних Ініціатив» в межах проекту «Лабораторія молодого політика» за сприяння Львівської обласної ради, департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації та партнерів.