Комісія з питань спорту та молодіжної політики заслухала низку важливих питань

29.01.2019
Комісія з питань спорту та молодіжної політики заслухала низку важливих питань

У вівторок, 29 січня, відбулось засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Комісія зокрема, розглянула звіти профільних структурних підрозділів облдержадміністрації про виконання обласних програм за 2018 рік: «Молодь Львівщини»; «Спортивний майданчик»; «Комплексної програми надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області на 2018 – 2020 роки». 
В обговоренні звітів взяли активну участь представники молодіжних громадських організацій, які співпрацюють з департаментом внутрішньої та інформаційної політики в частині реалізації обласної програми.

Як повідомив голова комісії Петро Жукровський, за результатами слухань запропоновано управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації подати перелік встановлених спортивних майданчиків в розрізі населених пунктів області, зазначивши контакти відповідальних осіб, закріплених за кожним з них. 
Також Петро Жукровський зауважив на необхідності зміни статусу Обласного молодіжного центру, перевівши його в обласну комунальну власність.

Комісією також погоджено перелік заходів та завдань галузевих обласних програм на 2019 рік та визначено представників, які будуть делеговані в склад конкурсних комісій.