Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський медичний коледж післядипломної освіти»

04.03.2019
Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський медичний коледж післядипломної освіти»

 

Вимоги до претендентів:

громадянство України, досконале володіння державною мовою, повна вища освіта, стаж педагогічної роботи на посадах педагогічних (науково-педагогічних) працівників у вищих навчальних закладах відповідного профілю не менше як 10-ть років.

Для участі в конкурсі необхідно подати:

-     заяву про участь у конкурсі на ім’я засновника, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною другою статті 42 Закону України «Про вищу освіту»;

-     копію паспорта, засвідчену претендентом;

-     копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;

-     декларацію про доходи за 2018 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

-     копію трудової книжки;

-     особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3х4 сантиметри;

-     автобіографію;

-     довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2000 № 1465;

-     довідку про наявність або відсутність судимості;

-     витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

-     власну програму діяльності та розвитку навчального закладу;

-     письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, засновником або нотаріально.

Документи подавати упродовж 2-хмісяців з дня опублікування оголошення (до 03 травня 2019 року включно) в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка,14, ІІІ поверх, каб.№1.

Дата проведення виборів – 14.05.2019.

Телефони для довідок: 2999860, 2999861.

Електронна пошта: umsv.lor@gmail.com