Фотопроект «Якби не війна» презентують у кожному районному центрі Львівщини

11.09.2017
Фотопроект «Якби не війна» презентують у кожному районному центрі Львівщини

Про це під час зустрічі домовилися голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та волонтер, один з організаторів проекту  Назар Барилко.

 Першим фотопроект «Якби не війна» побачать мешканці Самбора.

«Я закликаю кожного прийти і переглянути експозицію. Це не просто світлини – це фотографії, які передають емоції, передають історії наших військових, передають війну такою, якою вона є насправді», - говорить Олександр Ганущин.

Нагадаємо, що 2 вересня виставку «Якби не війна» презентували у Львові. До цього проект уже встигли побачити у багатьох містах України. Місто Лева відкрило експозицію першим саме на Західній Україні. Слід зауважити, що фотопроект складається з 8-ми тематичних блоків: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, невідомі Герої та ті, яких поруч уже немає. Усі історії, які зображені на світлинах детально описані в однойменній книзі «Якби не війна». Її можна буде придбати під час відвідин виставки. Усі отримані кошти організатори скерують на лікування військових, які постраждалим під час воєнних дій на сході України.

Про час і місце презентацій буде повідомлено згодом.

21618308_1286897191438843_1772987636_o