Національна академія сухопутних військ на Форумі видавців презентує книгу про воїнів-орденоносців

15.09.2017
Національна академія сухопутних військ на Форумі видавців презентує книгу про воїнів-орденоносців

У неділю, 17 вересня, в рамках проведення 24-го «Форуму видавців у Львові» Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного презентує книгу документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим».

У книзі описано історії понад чотирьохсот воїнів – учасників антитерористичної операції, яких за мужність та героїзм під час бойових дій на Донбасі нагороджено державними нагородами. У книзі зібрано інформацію як про випускників Національної академії, які воювали та воюють у складі бригад Збройних сил України, так і про викладачів та курсантів, які перебували у зоні АТО, а нині працюють та навчаються у Львівській військовій академії.

Окремим розділом подано інформацію про усіх загиблих випускників та офіцерів Академії Сагайдачного, а розпочинається книга з розділу про воїнів – Героїв України – 9 випускників, а також колишнього першого заступника начальника Національної академії сухопутних військ.

Книга «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» – це друге доповнене видання про військовослужбовців та випускників Національної академії сухопутних військ, попереднє видання побачило світ влітку 2015 року. Книга розповсюджуватиметься у військових частинах, навчальних закладах та бібліотеках України.

На презентацію книги запрошено героїв книги – Героїв України, випускників Національної академії сухопутних військ, капітана Володимира Гринюка і лейтенанта Василя Тарасюка, а також випускників, викладачів та курсантів, яких нагороджено орденами та медалями.

Презентація книги «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» розпочнеться в 11:30 год. у конференц-залі Львівського Палацу Мистецтв. Перед презентацією з 10:40 год. на площі перед Палацом Мистецтв виступить військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.