На Львівщині для дітей учасників АТО організували Фестиваль мрій

17.10.2017
На Львівщині для дітей учасників АТО організували Фестиваль мрій

З нагоди Дня захисника України для 50 дітей учасників АТО із Львівської області організували ІІ Фестиваль мрій, в межах якого діти відвідали цікаві лекції, тренінги та майстер-класи, - інформує прес-служба Львівської ОДА.

Для дітей створили цікаву і насичену програму: тренінги від психологів Українського католицького університету, майстер-класи з акторської майстерності від викладачів та студентів факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. Івана Франка, курси співу від центру дитячого музичного розвитку Tempo, лекції від місцевих блогерів та перегляд мультфільмів.

«Мрійте і використовуйте усі можливості для здійснення своїх мрій! І хоч шлях до мрії може бути тернистим – ніколи не опускайте рук», - побажала учасникам під час відкриття Фестивалю начальник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, депутат обласної ради Уляна Дорош.

Учасники фестивалю також переглянули виставу від аматорського театру «Мельпомена».

Організатором заходу є благодійний фонд «Мрії можливі» за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.