Понад 30 млн грн – в оновлення та модернізацію техніки лісгоспів

07.11.2017
Понад 30 млн грн – в оновлення та модернізацію техніки лісгоспів

Упродовж 9 місяців державні лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства на 32,3 млн грн закупили нової техніки, обладнання та інших засобів.

Як повідомив керівник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека, лісгоспи області придбали 3 одиниці нової тракторної техніки, бульдозер, екскаватор, 4 вантажних автомобілі з причепами та гідроманіпуляторами, 4 спеціальних легкових автомобілів для охорони та захисту лісу.

Серед підприємств, які оновили тракторний парк, ДП «Бібрське ЛГ», ДП «Дрогобицьке ЛГ», ДП «Золочівське ЛГ». Лісовозні автомобілі придбали ДП «Дрогобицьке ЛГ», ДП «Радехівське ЛМГ», ДП «Сколівське ЛГ».

Додамо, що значно оновився парк деревообробного обладнання: закуплено нових ліній, верстатів та обладнання на 20,3 млн грн. Серед підприємств, які найбільше вклали коштів у модернізацію та закупівлю деревообробних верстатів та ліній, ДП «Рава-Руське ЛГ», «Радехівське ЛМГ ДП «Жовківське ЛГ», ДП «Буське ЛГ».

Варто зауважити, що до кінця року лісгоспи області планують придбати ще 3 нових трактори та 3 причіпні лісовозні тракторні теліжки "Веймер", "Кесла", "Бінденберг" з гідроманіпуляторами.