Комісія з питань законності заслухала звіти про виконання обласних цільових програм за 9 місяців

09.11.2017
Комісія з питань законності заслухала звіти про виконання обласних цільових програм за 9 місяців

Комісія з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем сьогодні, 9 листопада, заслухала звіти про виконання обласних цільових програм за 9 місяців та підтримала низку проектів програм на 2018 рік.

Так, депутати ознайомилися зі станом виконання за 9 місяців 2017 рокуПрограми протидії тероризму у Львівській області, Програми підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби області, Програми профілактики та протидії злочинності у Львівській області «Безпечна Львівщина», Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області.

Доповідачі з вищеназваних програм також озвучили пропозиції щодо фінансування з обласного бюджету на наступний рік.

У результаті – депутати звіти про виконання обласних програм за 9 місяців взяли до відома. «Комісія сприяла і сприятиме виділенню коштів для покращення матеріально-технічного забезпечення», - наголосив голова комісії Михайло Дзюдзь.

Далі члени комісії підтримали винесення на розгляд сесії Львівської обласної ради Програми підтримки правоохоронних органів у Львівській області на 2018-2020 роки; Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області на 2018-2020 роки; Стратегії розвитку гірських територій Львівської області на 2018-2020 роки.

Відтак члени комісії ухвалили рішення рекомендувати комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку додатково виділити 1 млн грн для закупівлі реанімаційної зали для Військового медичного клінічного центру Західного регіону Міністерства оборони України в рамках Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області на 2018-2020 роки.

IMG_4274

Окрім того, комісія з питань законності заслухала інформацію начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи про стан законності у Львівській області упродовж 9 місяців 2017 року, а також інформацію прокурора Львівської області Юрія Квятківського про стан законності у Львівській області упродовж 9 місяців 2017 року.

Доповіді правоохоронців комісія взяла до відома та вирішила винести їх на сесію облради для заслуховування депутатами.