Керівництво області зустрілося із Його Світлістю Спадковим принцом Ліхтенштейну Алоїзом

07.06.2018
Керівництво області зустрілося із Його Світлістю Спадковим принцом Ліхтенштейну Алоїзом

Сьогодні, 7 червня, Львівщину відвідав з офіційним візитом Його Світлість Спадковий принц Алоїз і Її Королівська Високість Спадкова принцеса Ліхтенштейнська Софія.

В ході візиту відбулася зустріч з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою та першим заступник голови Львівської обласної ради Андрієм Білоусом. 

Сторони обговорили політичну та економічну ситуацію в країні, розвиток регіону та основні напрямки для можливої співпраці. 

Відтак у програмі перебування високих гостей також заплановано відвідини австрійської бібліотеки у м.Львові, опісля - родинного дому «Покрова».

 

Як відомо, 6 червня, Президент України Петро Порошенко у Києві зустрівся із принцом Князівства Ліхтенштейн Алоїзом під час його офіційного візиту до України.

Під час зустрічі обговорили активізацію українсько-ліхтенштейнського політичного діалогу, підтримку Ліхтенштейном суверенітету та територіальної цілісності України, а також інтенсифікацію торговельно-економічної співпраці з урахуванням можливостей вільної торгівлі в рамках Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ).

Це перший візит високого представника Ліхтенштейну до України з початку дипломатичних відносин між обома державами.