Володимир Гірняк зустрівся із заступником голови Парламентської асамблеї НАТО Расою Юкнявічене

08.06.2018
Володимир Гірняк зустрівся із заступником голови Парламентської асамблеї НАТО Расою Юкнявічене

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк та голова Львівської ОДА Олег Синютка обговорили питання двостороннього співробітництва із заступником голови Парламентської асамблеї НАТО, членом Міжпарламентської ради Україна – НАТО Расою Юкнявічене.

Керівники області,вітаючи на Львівщині Расу Юкнявічене, зауважили, що 90% мешканців нашої області бачать своє майбутнє в Європейському Союзі, і 76% - у складі Північноатлантичного оборонного альянсу.

Володимир Гірняк, звертаючись до Раси Юкнявічене, наголосив, що всі депутатські фракції Львівської обласної ради, а також облдержадміністрація та народні депутати від Львівщини – працюють разом на спільний результат. «Ми відповідальні за розвиток нашого регіону, ніхто не є в опозиції до рідної області», - сказав він.

Крім того, заступник голови облради зупинився на актуальності питання безпеки. «Безпека – дуже важлива складова для нашої країни. Тому дякуємо Вам за те, що Ви робите для України, зокрема для Львівщини», - підкреслив Володимир Гірняк.

У свою чергу Раса Юкнявічене зауважила, що її основна місія перебування на Львівщині – спілкування з людьми, зокрема молоддю, щоб відчувати Україну. «На міжнародній арені ми пояснюємо і доносимо правдиву інформацію про Україну широкому світовому та європейському загалу», - сказала вона.

4470084256_IMG_4766

Додамо, що під час зустрічі сторони обговорили соціально-політичну ситуацію в Україні та світі, проаналізували процес реформ, що відбувають в нашій державі, а також оцінили перспективи вступу України в НАТО та ЄС.

Зауважимо, що Раса Юкнявічене прибула на Львівщину 7 червня для участі в українсько-польському науковому Форумі.