Андрій Білоус: Добре, що у нас в області є соціально відповідальний бізнес

26.07.2018
Андрій Білоус: Добре, що у нас в області є соціально відповідальний бізнес

Сьогодні, 26 липня, перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус взяв участь у круглому столі «Перспектива діяльності «Укргазвидобування» у Львівській області». Центральною темою зустрічі стала реалізація соціально-інфраструктурних проектів Львівщини за сприяння компанії.

«В основі співпраці Львівської обласної ради та «Львівгазвидобування» лежить довіра, - зауважив під час виступу Андрій Білоус. - За останній час ті питання, які стосувалися роботи підприємства на території Львівщини вирішувалися позитивно. Приємно також те, що «Укргазвидобування» – це представники соціально відповідального бізнесу. Треба відзначити й позицію, яку зайняла компанія в питанні підняття ренти на видобування, адже завжди стояли на боці саме територіальної громади в отриманні своєї частки від власне ренти. Дякую, що ви є уважні до потреб області, а обласна рада для вас буде добрим партнером».

Також під час круглого столу йшлося про екологічні напрямки роботи компанії. Серед яких проекти аналізу води, повітря та грунту, перехід на без амбарний спосіб буріння, утилізації відходів.

Довідково: 

Газопромислове управління “Львівгазвидобування” станом 1 травня 2017 року розробляє 40 газових, газоконденсатних та нафтогазоконденсатних родовищ, що розташовані у Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Закарпатській та Чернівецькій областях. Їх експлуатаційний фонд - близько 511 свердловин.

Загальна кількість виробничих об’єктів (УКПГ, УППГ, УПГ, ДКС, ГРС) – 67 одиниць.

Основний напрямок діяльності - видобуток та підготовка природного газу, газового конденсату і нафти.

Обсяги видобутку в 2017 році склали:

– природного газу – 694,49 млн м3,

– газового конденсату –  515 тонн,

– нафти – 204 тонни.

Орім цього управління виготовляє дорожній дистиляційний бітум марки БНД130/200. Промисловий обєм його виготовлення - 1500-1700 т/рік.

За період своєї діяльності в 1999-2017 роках у ГПУ “Львівгазвидобування” видобули:

природного газу – 18,485 млрд.м3 та газового конденсату і нафти – 43,027 тис.тонн.

Загальна протяжність трубопроводів, обслуговування яких проводить управління, становить 1 480 тис. км.