Комісія з питань майна напрацювала низку рішень на сесію облради

13.09.2018
Комісія з питань майна напрацювала низку рішень на сесію облради

Учора, 12 вересня, комісія з питань комунального майна та приватизації розглянули низку проектів рішень щодо управління майном громади Львівщини.

Зокрема, депутати за участі кількох батьків дітей-пацієнтів КЗ ЛОР «Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер» обговорили проблематику реорганізації закладу. Відтак рекомендували департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та постійній комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту доопрацювати питання реорганізації КЗ ЛОР «Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер».Також керівництво профільного департаменту має провести зустріч та роз’яснювальну роботу з батьками дітей-пацієнтів закладу. 

Під час засідання комісія одноголосно підтримала проект рішення «Про перетворення комунальних закладів охорони здоров’я обласної ради в комунальні некомерційні підприємства» та рекомендувала винести його на розгляд сесії обласної ради. 

Окрім того, депутати підтримали питання про передачу у комунальну власність територіальної громади м.Винники нежитлових приміщень за адресою: вул. О.Теліги, 4, м.Винники та проголосували «за» клопотання Топорівської сільської ради щодо передачі у комунальну власність громади с.Топорів будівлі за адресою: вул. Паркова, 5.

Слід додати, що комісія також на засіданні прийняла до вивчення інформацію управління майном спільної власності щодо стану фінансово-господарської діяльності комунальних аптечних підприємств області та погодила ряд звернень ОКС ЛГП «Галсільліс» щодо виділення дров паливних та деревини для незахищених верств населення.