Профільні комісії заслуховують звіти про виконання обласних програм за 9 місяців

19.10.2018
Профільні комісії заслуховують звіти про виконання обласних програм за 9 місяців

Постійна комісія з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політик на своєму засіданні сьогодні, 18 жовтня, заслухала та обговорила інформацію про стан виконання у січні-вересні 2018 року заходів обласних програм, фінансування яких проводиться за рахунок коштів обласного бюджету.

Звіти на розгляд комісії представили керівники структурних підрозділів Львівської ОДА.

Розглянувши дві програми, а саме «Електронна Львівщина» та «Регіональна програма з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2018 – 2020 роки», голова комісії Андрій Ковч розкритикував роботу профільних департаментів та зауважив: «Інформацію про стан виконання програм комісія взяла до відома, однак вкрай не задоволена відсотком та рівнем їх виконання. Прикро, що депутати прийняли основні програми з початку нового року, скерували необхідний фінансовий ресурс, а тепер ми констатуємо, що заходи не виконані в повному об’ємі».

Відтак депутати підтримали внесення змін до Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції в частині ефективного розподілу коштів в межах кошторисних призначень.

Також комісія погодила положення про постійні комісії Львівської облради.

Окрім того, депутати погодили низку клопотань про нагородження грамотами Верховної Ради України видатних діячів Львівщини.