У Львівській облраді презентували конкурси для інститутів громадянського суспільства

16.01.2019
У Львівській облраді презентували конкурси для інститутів громадянського суспільства

У середу,16 січня,у сесійній залі Львівської обласної ради відбулася презентація конкурсів для інститутів громадянського суспільства, на реалізацію яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році в межах обласних програм.Цьогоріч на підтримку проектів передбачено більше 10 млн грн.

Презентували умови конкурсів департамент внутрішньої та інформаційної політики, департамент  соціального захисту населення, департамент з питань культури, національностей та релігій, департамент екології та природних ресурсів.

Під час зустрічі присутні мали можливість ознайомитися з пріоритетними напрямками проектів інститутів громадянського суспільства; вимогами до заповнення конкурсної документації; вимогами до громадських організацій; законодавчими змінами умов проведення конкурсу у цьому році; термінами проведення конкурсів та максимальними сумами для одного проекту.

Львівська обласна рада як орган місцевого самоврядування з початку роботи каденції спільно з облдержадміністрацією були орієнтовані на якнайширшу співпрацю з представниками громадського сектору. Роль громадськості  в сучасних умовах мала стати невід’ємною  складовою в прийнятті важливих рішень для життя нашого регіону. Слід додати, що обласна рада скеровує значну частину коштів на реалізацію різноманітних мікропроектів, на розвиток комунальних установ, на втілення в життя цікавих ініціатив від громадського сектору, які здійснюється прозоро та виключно на конкурсній основі. Громадськість – це справжній партнер влади Львівщини, з ким ми розраховуємо конструктивно співпрацювати і надалі», - зазначив під час виступу перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус.

З ПИТАНЬ КУЛЬТУРИ, НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ ТА РЕЛІГІЙ

ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ