Працівники Львівської обласної клінічної лікарні просять виділити кошти на реконструкцію пологового відділення

17.01.2019
Працівники Львівської обласної клінічної лікарні просять виділити кошти на реконструкцію пологового відділення

Колектив працівників акушерсько-гінекологічного корпусу КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» звернувся до депутатів Львівської обласної ради виділити на реконструкцію гінекологічного відділення кошти з обласного бюджету.

Про це йшлося у середу, 16 січня, під час засідання комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту.

У листі, зокрема, зазначено, що у вересні 2017 року акушерсько-гінекологічний корпус закрито на реконструкцію, а з березня 2018 року ремонтні роботи на об’єкті сповільнилися, а з літа взагалі припинилися.

Відтак працівники лікарні стурбовані тим, що вони не мають можливості повноцінно працювати і просять об’єднати зусилля як центральних органів влади, так і місцевих для завершення реконструкції вищезазначених відділень лікарні.

Постійна депутатська комісія підтримала звернення колективу лікарні та скерує його на розгляд бюджетної комісії для ухвалення остаточного рішення щодо виділення фінансового ресурсу. Окрім того, депутати звернуться до Львівської міської ради з  листом-проханням щодо співфінансування ремонтних робіт , оскільки значна частина пацієнтів обслуговується у закладі саме з міста Львова.

Також комісія під час свого засідання розглянула низку інших важливих питань соціального захисту та галузі охорони здоров’я.