Очільник облдержадміністрації висловив подяку депутатському корпусу Львівщини за спільну роботу та єдність

26.01.2019
Очільник облдержадміністрації висловив подяку депутатському корпусу Львівщини за спільну роботу та єдність

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка під час публічного звіту у суботу, 26 січня, подякував за єдність, плідну та конструктивну роботу голові Львівської обласної ради Олександру Ганущину та депутатському корпусу Львівщини .

«Останні три роки можемо сміло назвати успішним та результативним для Львівщини. Відкрито нові підприємства, відремонтовані сотні кілометрів доріг, розбудовано інфраструктуру області. Усього цього нам вдалося досягти в тому числі й завдяки тісній співпраці та порозумінню з депутатським корпусом обласної ради. Окреслені основні цілі, які підкріплені виділеним фінансовим ресурсом з обласної скарбнички, – дають свої результати. Обласна рада цього скликання вміє досягати компромісу в питаннях, які стосуються розвитку області. Дуже розраховую на подальшу співпрацю з депутатами, а де є недопрацювання – будемо робити відповідні висновки та ухвалювати необхідні рішення», - зазначив під час виступу Олег Синютка.

За його словами, найбільш успішними програми є конкурс проектів місцевого розвитку, «Спортивний майданчик» та програма розбудови дорожньої інфраструктури. Це розвиткові проекти, які роблять життя у наших громадах Львівщини кращим та комфортнішим.