Дуб`євський навчально-виховний комплекс – приклад для інших, – Олександр Ганущин

31.01.2019
Дуб`євський навчально-виховний комплекс – приклад для інших, – Олександр Ганущин

Сьогодні, 31 січня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин на Бродівщині відвідав Дуб`євський навчально-виховний комплекс, де оглянув результати ремонтних робіт, здійснених зокрема і за кошти обласного бюджету.

Так, за словами очільника облради, минулоріч з обласної скарбнички було виділено 200 тис грн для встановлення системи опалення, це дозволило перебувати дітям у навчальному закладі повноцінний день. «Також Дуб`євський НВК – це один з рекордсменів конкурсу проектів місцевого розвитку. Тут відбулася фактично революція. І це дуже тішить, оскільки діти мають тепер якісно кращі умови перебування», - зауважив він.

10789566096_IMG_6672

Як розповіла директор НВК Надія Прихідько, упродовж минулого року в навчальному закладі виконано чимало робіт, зокрема замінено систему опалення в новому двоповерховому корпусі, де знаходиться дитячий садочок, їдальня і спортзал. «Також завдяки конкурсу проектів місцевого розвитку у 2017 році здійснено капітальний ремонт із заміною вікон і вхідних дверей на енергозберігаючі металопластикові, а 2018-му – капітальний ремонт із заміною віконних і дверних блоків на енергозберігаючі», - поінформувала вона.

10775346992_IMG_6677

На завершення Олександр Ганущин подякував педагогічному колективові, батькам та керівнику Дуб`євського НВК за те, що вони спільними зусиллями змінили навчальний заклад на краще. «Ваш НВК – це приклад для інших», - наголосив голова облради.

Нагадаємо, що сьогодні, 31 січня, о 18:00 – дедлайн подачі заявок на Конкурс проектів місцевого розвитку – 2019.