«Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Львівської облради передало військовим 80-ї бригади генератор

06.10.2016
«Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Львівської облради передало військовим 80-ї бригади генератор

Сьогодні, 6 жовтня, депутати групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» разом із заступником голови Львівської облради Володимиром Гірняком передали військовим 80-ї аеромобільної бригади генератор.

«Ми маємо хто чим може допомагати хлопцям, які тримають для нас небо. Кілька днів тому бійці сказали, що їм так необхідний цей генератор і ми як тільки змогли одразу його придбали та привезли», – каже координатор депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Уляна Дорош.

Генератор передали безпосередньо батареї капітана Дмитра Гвалія (80-та бригада). Командир каже:  «Дякуємо, що привезли такий потужний агрегат. Тепер ми зможемо не лише заряджати пристрої зв’язку, комп’ютери, а й підключати до нього різні інструменти, які ми використовуємо у роботі».

У своєму слові до військових заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив: «Безпосередньо ідея придбати та передати генератор належить нашому голові облради, волонтеру Олександру Ганущину. Саме він безпосередньо контактував з керівництвом 80-ї бригади».

До слова, у Львівській обласній раді створено депутатську групу «Об’єднання волонтерів та учасників АТО». Її мета надавати всіляку допомогу бійцям, які захищали і захищають територіальну цілісність нашої держави на сході України, а також їхнім сім’ям. Окрім цього, депутатська група координує дії волонтерів та представляє в обласній раді права та інтереси військових.

Раніше депутати «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» придбали книжки на Форумі видавців та передали їх дітям Лисичанська та Станиці Луганської.